Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

nbn=cba001-0485471



NKP-CNB: cba001-0485471
OKCZID: 112647739


Anotace

 

Dokážete si vzpomenout na to, co jste viděli před deseti vteřinami ? Zdá se vám to jako nesmysl a myslíte si, že to rozhodně zvládnete ? Pak to vyzkoušejte a sami uvidíte, jak je to složité. Kartičky ve hře jsou oboustranné. Z jedné strany jsou obrázky a ze strany druhé jsou otázky. Všechny karty zamíchejte a nechte v krabičce. Odtud si je pak budete vytahovat, tak aby je nikdo neviděl dokud se nezačne přesýpat čas v přesýpacích hodinách. Nastavte si časomíru na deset minut. Hra může začít. Hráč, který začne si vytáhne jednu kartu a bude si prohlížet obrázky. Musí se snažit, zapamatovat si co nejvíce věcí z dané karty. Má na to přesně 10 vteřin. Poté předá kartu dalšímu hráči. Hodí kostkou a podle čísla, které padne mu dotyčný hráč přečte otázku. Pokud odpoví správně získá kartu pro sebe. Pokud se splete, tak se vrací do balíčku. Hra končí po uplynutí deseti minut a v ten moment vítězí hráč, který má nejvíce karet.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)