Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Duch : postřehová hra rychlá jako blesk



Rok: 2010
NKP-CNB: cba001-0501624
OKCZID: 113368239


Anotace

 

Duch! Je bleskurychlá postřehová hra pro 2 - 8 hráčů od osmi let. Pět dřevěných dílků na stole čeká na to, aby je někdo převzal: bílý duch, zelená lahev, roztomilá šedá myška, modrá kniha a pohodlné červené křeslo. Otočením karty se vám ukáže obrázek dvou předmětů v nesprávných barvách, například zelený duch a červená myš: z toho vyplývají čtyři různé veličiny v nesprávné kombinaci - zelená, červená, duch a myš. Jediný předmět, jehož ani jedna část není obsažená je modrá kniha. Kdo první sebere právě modrou knihu, může si kartu s ní nechat. Ale buďte opatrní! Občas je kombinace barvy a předmětu na kartách správná, například otočíte zelenou flašku a červenou myš. Zelená lahev je skutečný objekt a kdo ji první sebere dostane kartu s tímto předmětem. Každý, kdo sebere špatný předmět, musí s ním odhodit i jeden správný, který má u sebe. Hra končí ve chvíli, kdy dojde balíček karet. Vyhrává ten, kdo ukořistí nejvíce karet.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)