Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Grabolo junior



NKP-CNB: cba001-0517838
OKCZID: 114392382


Anotace

 

Dětská verze oblíbené postřehové hry Grabolo. Kostky určí kombinaci barvy a obrázku a ty musíš rychle reagovat. Grabolo Junior je dětská verze úspěšné karetně-kostkové hry. Ve hře si děti vyzkouší nejen rychlé ruce, ale i dobrou paměť. Po hodu dvěma kostkami, které určí hledanou barvu a obrázek, se hráči snaží tuto kombinaci co nejrychleji najít a zakrýt ji rukou. Kdo je nejrychlejší, tak získává tuto kartu. Když takováto kombinace na kartách na stole není, snaží se hráči uhádnout, kdo kartu vlastní. Pokud hráč tipne správně, kartu získává. Pokud se netrefí, musí jednu kartu vrátit zpět do hry. Hra Grabolo Junior je uložena v elegantní a praktické plechové krabičce. Uvnitř na hráče čekají kulaté různě barevné karty, které na sobě mají obrázky zvířat.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)