Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892028 obálek a 873434 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kde leží Řáholec : vyznáte se v Česku?



Rok: 2009
NKP-CNB: cba001-0517881
OKCZID: 114392431


Anotace

 

Asi každý ví, že Lipno leží jižněji než Sněžka. Které z těchto míst ale leží víc na západ? A kde vlastně leží ten Řáholec? Stačí si zahrát tuto hru a dozvíte se to! Kdo se trochu vyzná v českém zeměpisu nebude mít žádný problém s tím umístit karty hor, pramenů řek, jezer a dalších přírodních útvarů na správná místa. A kdo se zatím tak úplně nevyzná, se toho může hodně dozvědět. Kromě toho vám hra nabízí prostor pro velmi zajímavé blafování a užijete si u ní spoustu zábavy. Hra je pokračováním veleúspěšných her Kde leží Kotěhůlky a Kde leží Uppsala. Vydejte se na cestu po Česku! Od 8 let, 2 – 6 hráčů, 20 minut

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)