Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Farmer's market : a fun memory and matching game



Rok: 2011
NKP-CNB: cba001-0518136
OKCZID: 114390298


Anotace

 

Vaším cílem bude za 10 minut nasbírat co nejvíce karet. Jak na to? 1. Začíná hrát nejmladší hráč tak, že si vezme kartu z krabičky a otočí přesýpací hodiny. Po dobu přesýpání hodin, tj. během 10 vteřin se snaží důkladně prohlédnout obrázek. 2. Poté předá kartu dalšímu práči a hodí kostkou. Musí odpovědět na otázku se stejným číslem, jako padlo na kostce. Pokud tedy hodil dvojku, odpovídá na otázku číslo dvě. 3. Další hráč přečte otázku a zkontroluje odpověď podle obrázku na kartě. 4. Pokud hráč odpověděl správně, kartu si ponechá. Pokud odpověď nebyla správná, kartu do krabičky vrátí a na řadě je další hráč, který si vybere kartu. 5. Ten, kdo během deseti minut nasbírá nejvíce karet, vyhrává! Čas si můžete měřit sami na hodinách, nebo hru ukončit po předem dohodnutém počtu kol.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)