Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Activity - junior turbo



Rok: 2007
NKP-CNB: cba001-0530141
OKCZID: 114623465


Anotace

 

Připravte svým dětem pořádnou porci zábavy s napínavou společenskou hrou, u které se všichni budou smát, až se budou za břicha popadat. Hlavním úkolem bude předvádět, napsat nebo slovně popsat daný pojem a ostatní z týmu musí uhádnout, o co se jedná. Vyhrává ten tým, který se jako první dostane do cílového pole. Jednotlivé úkoly a jejich náročnost jsou v této sérii přizpůsobeny starším dětem, které díky tomu mohou hrát i bez pomoci dospělých. Ale i dospělí si jistě najdou chvilku na společné odpoledne se svými potomky. Hra v dětech rozvíjí představivost, schopnost vyjadřování a učí je pracovat v týmu.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)