Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891170 obálek a 872966 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Měsíčkova hra na dobrou noc



NKP-CNB: cba001-0610906
OKCZID: 123221574


Anotace

 

Jedná se o dětskou uklidňující hru pro 2-4 hráče od 4 let. Jak se hraje: Každý bude mít tři hvězdy jednoho zbarvení. Ten, kdo je na řadě, hodí kostkou a přesune figurku Honzíka po směru hodinových ručiček. Na místě, kde Honzík skončí svůj pohyb, položte vlastní hvězdu. Tím rozsvítíte. V případě, že Honza ukončí svůj pohyb na místě, kde již hvězda září, smíte tu i tak rozsvítit vlastní hvězdu. Vedle totožného pole smí zářit libovolný počet hvězdiček. Když každý umístí veškeré hvězdy, zhasněte světlo. Ve druhém kole se opět hodí kostkou a posune se s figurkou Honzíka. Otočením se zhasnou hvězdy tam, kde stojí Honzík. V momentě, kdy bude zářit pouze jedna hvězda, naposledy rozsviťte a podívejte se, komu patří. Tento hráč je vítěz.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)