Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hvězdokupy : hra plná hvězd



NKP-CNB: cba001-0611080
OKCZID: 123224356


Anotace

 

Pomalu se stmívá a na obloze se zjevují první zářivé body. Užasle si ukazujete prstem, neboť už jste zapomněli, jak úžasná dokáže hvězdná obloha být. Támhle je Velký vůz! A támhle Lev! Škorpion! Jasná zář měsíce ovšem nejbližší hvězdy zastiňuje. Přesto však krása nad Vámi bere dech. V původní české hře Hvězdokupy se hráči vžívají do rolí hvězdářů, kteří na setmělé obloze pátrají po skutečných i smyšlených souhvězdích. Hráči střídavě přikládají na herní plochu žetonky hvězd a jejich cílem je vytvořit konstelaci, kterou mají zadanou na kartičce, přičemž zadání každého hráče se odlišuje. Ač kompetitivní, nabízejí Hvězdokupy svým způsobem relaxační zážitek a jako rodinná hra rozhodně neurazí.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)