Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892028 obálek a 873434 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Země : světová znalostní hra



NKP-CNB: cba001-0611194
OKCZID: 123224208


Anotace

 

Věk: 10+; počet hráčů : 2-6; doby hry: 40-60 min. Ve vědomostní hře Země hráči hledají odpovědi na řadu otázek týkající se pestré škály zajímavostí naší planety. A protože ne každý může znát vyčerpávající odpovědi na vše, stačí mít jen dobrý odhad a při odpovídání riskovat tak akorát. Víte, jak dlouhý je most Golden Gate v San Franciscu? A kdy se Nelson Mandela stal prezidentem JAR? Jak vysoko k nebi sahá věž nejvyššího kostela či jak hluboké je nejhlubší jezero světa? Hra Země obsahuje otázky týkající se zázraků přírody, ztracených civilizací, rekordů v oblasti fauny či flóry, mistrovských děl architektury a mnoha dalších zajímavostí hodných pozornosti. Hraje se za pomoci velkého herního plánu zobrazujícího mapu světa a tři časové a měrné osy, a karet s otázkami. Karty s otázkami jsou ve hře zařazeny do čtyřech okruhů obtížnosti. Můžete si tak vybrat, na co se se svými vědomostmi cítíte.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)