Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Párty alias junior : veselá hra nejen se slovy!



NKP-CNB: cba001-0619388
OKCZID: 124240443


Anotace

 

Párty Alias Junior je verze oblíbené společenské hry pro děti a rodiny. Robátka si při ní procvičí slovní zásobu a své znalosti v mezích zdravé soutěživosti. Procvičte si představivost a slovní zásobu. Dokážete vlastními slovy popsat pohádkovou bytost nebo zvíře, aniž byste prozradili správný název?Troufnete si pantomimou předvést předmět nebo povolání tak, aby ho uhodli vaši kamarádi? Zapojte hlavu, ruce i nohy. Co nedokážete popsat či předvést, zkuste nakreslit. Párty Alias Junior je hra plná zábavy, kde které se rychle zapojí všechny děti. Lze ji hrát nejen v týmech, ale i jednotlivě. Oboustranný herní plán nabízí možnost volby mezi kratší a delší herní dobou. Párty Alias Junior je zábavná párty hra pro děti. Tato interaktivní společenská hra rozvíjí fantazii, vyjadřovací schopnosti a slovní zásobu dětí od 8 let. Děti popisují, předvádějí nebo malují nejen věci, se kterými se setkávají v každodenním životě, ale i postavy z pohádek a oblíbených příběhů.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)