Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jungle speed



NKP-CNB: cba001-0682089
OKCZID: 127540571


Anotace

 

Jungle Speed je jednoduchou společenskou hrou zaměřenou na postřeh. Hráči před sebe postupně vykládají karty s barevnými symboly, které jsou si protivně podobné. Pokud se na stole sejdou dva stejné tvary, nastává boj o to, kdo rychleji uchopí totem stojící uprostřed stolu - ovšem jen mezi vlastníky těchto karet. Kdo v souboji prohraje, převezme od svého rychlejšího soupeře jeho odehrané karty. Pokud se ale někdo splete a dotkne se totemu ve chvíli, kdy se jeho karta s žádnou neshoduje, získává takto karty od všech protihráčů. Vítězem hry se stává hráč, který se jako první zbaví celého svého balíčku.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)