Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Machi Koro



NKP-CNB: cba001-0683456
OKCZID: 127542513


Anotace

 

Magický labyrint je krásně zpracovaná paměťová hra, která pobaví celou rodinu. Hráči sbírají předměty v bludišti a musí mít stále na paměti, jak to vypadá pod povrchem hrací desky. A to opravdu není jednoduché. Důležitou roli ve hře Magický labyrint hraje herní materiál. Do krabice je nejprve třeba umístit desku s bludištěm, které lze libovolně upravovat, a na bludiště pak samotnou hrací desku (komnatu), na níž hra probíhá. Bludiště je tak zrakům hráčů skryto. Hráči do komnaty rozmístí žetonky s předměty a stejné vloží do sáčku. Hrací kolo vypadá tak, že si hráč vylosuje žeton s předmětem. Jeho úkolem je dojít v komnatě se svou figurkou k tomuto předmětu. Věc však není rozhodně jednoduchá. Každá figurka má totiž uvnitř magnet. Pod podlahou je umístěna kovová kulička, která je přes podlahu s figurkou spojena. Jakmile kulička při pohybu figurky narazí na stěnu, spadne a hráč musí počkat, až na něj přijde opět řada, aby učinil další pokus dostat se k předmětu. Vítězí ten, komu se podařilo nasbírat nejvíce předmětů.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)