Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893218 obálek a 874088 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Dobble. Finding Dory



NKP-CNB: cba001-0684072
OKCZID: 127542548


Anotace

 

Dobble: Hledá se Dory je nová verze oblíbené hry, ve které na kartičkách najdete postavičky z oblíbeného filmu Hledá se Dory (Finding Dory). Oproti originálu každá karta obsahuje pouze šest místo původních osmi obrázků. V plechové krabičce tak nalezneme pouze 30 kulatých! karet. Na každé kartě je šest odlišných a různě velikých obrázků z filmu. Samozřejmě nemůže chybět modrá rybka Dory. Každé dvě karty mají jeden z obrázků stejný (velikost neuvažujeme). Základním principem hry je co nejrychleji tento obrázek najít. Vyzkoušet postupně můžete hned několik variant hry (jejich popis najdete u hry Dobble).

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)