Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891170 obálek a 872966 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Scrabble : original : značková hra se slovy



NKP-CNB: cba001-0734151
OKCZID: 127788004


Anotace

 

Stolní hra Scrabble Originál je úplně původní verzí slavné a populární deskové hry pro 2–4 hráče, jež vznikla před více než 80 lety. V roce 1938 ji světu představil americký architekt Alfred Mosher Butts. Původně jí chtěl dát jméno Criss Cross Words. Pod tímto názvem dnes existuje podobně klasická hra (česky nazývaná Kris-kros). Scrabble ale nepředčí. Kdo by neznal tu typickou hrací desku, připomínající nevyluštěnou křížovku, se stovkou bílých obodovaných písmenek. Na celém světě existuje na 4 000 Scrabble klubů a i u nás se každoročně pořádá mistrovství ČR ve Scrabble. Rozšiřte si svou slovní zásobu, zapojte svou kreativitu a zabavte se tak jako miliony lidí po celém světě.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)