Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Rallye Český Krumlov



Autor: Bořivoj Plšek, Petr Šulčík
NKP-CNB: cba001-0872031
OKCZID: 128415172


Anotace

 

"Když jsem o knize slyšel poprvé, měl jsem pocit, že to bude spíš povrchně napsaná kniha. Něco jako – splácáme něco o každém ročníku, přidáme hafo fotek, aby to dobře vypadalo, vydáme to a budeme mít knihu o naší soutěži. Jsem rád, že jsem se hodně mýlil. Je strašně moc poznat, že s knihou si dali práci nejen oba zmínění autoři, ale také lidé, kteří soutěž pořádají nebo pořádali. Podařilo se jim dát dohromady velmi podrobnou historii krumlovské soutěže s mnoha zajímavostmi. Myslím, že z historie soutěže znám mnoho zajímavých okamžiků a byl jsem tak příjemně překvapen, že jsem tam všechny našel. A kromě toho spoustu dalších! Kniha není členěna čistě chronologicky, je prokládána i různými odbočkami, třeba o legendárních rychlostních zkouškách. V knize jsou vzpomínky mnoha účastníků a závodníků a samozřejmě i spousta krásných a zajímavých fotek. Nechybí ani přehled nejlepších deseti posádek v každém ročníku a tady je snad jediná menší výtka, protože jako milovník statistik bych v knize rád uvítal i kompletní výsledky všech ročníků. Ale to je jen drobnost, ostatně skoro všechny výsledky si můžete najít zde [http://www.ewrc-results.com/events.php?id=38&nation=1]. Na druhou stranu co je vytištěno, to je dáno…" In Rallye Český Krumlov – až překvapivě dobrá kniha. EWRC.cz [online]. [cit. 2021-6-22]. Dostupné z: https://www.ewrc.cz/clanek/25627-rallye-cesky-krumlov-az-prekvapive-dobra-kniha/

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)