Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893218 obálek a 874088 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Postava, děj, prostředí : čtenářské sáčky



NKP-CNB: cba001-0873942
OKCZID: 128558103


Anotace

 

Pomůcka vychází z kritického myšlení, rozvíjí čtenářské dovednosti. Sada obsahuje 3 plátěné sáčky POSTAVA (hnědá barva) – PROSTŘEDÍ (fialová barva) – DĚJ (modrá barva). V každém pytlíku naleznete dřevěné čtverečky s otázkami/úkoly. Velikost jednoho čtverce je 4 x 4 cm. Z jedné strany je vygravírovaný text, z druhé strany barevný kód. Sáčky obsahují celkem 78 otázek a úkolů různé obtížnosti. TEXT JE NAPSÁN VELKÝM TISKACÍM PÍSMEM, TAKŽE MOHOU POUŽÍVAT I PRVŇÁČCI, KTEŘÍ SE UČÍ GENETICKOU METODU. Lze využít ve škole při dílnách čtení, v domácím vzdělávání. Dítě může pomůcku využít jako „hmatový sáček“, vybrat si náhodně otázku. Nabízí se i možnost vyskládání čtverečků na koberec/lavici rubovou stranou vzhůru. Otázky jsou až na cca 5 výjimek schválně jiné než u základní sady Čtenářských sáčků. Obě pomůcky je tedy možno kombinovat.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)