Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892436 obálek a 873661 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Můj první ovocný sad = First Orchard



NKP-CNB: cba001-0881681
OKCZID: 128224553


Anotace

 

Můj první ovocný sad je variantou oblíbené kooperativní hry přizpůsobenou těm vůbec nejmenším dětem. Podaří se vám sebírat všechno ovoce dříve, než se hravran dostane za vrátka? Hraje se tak, že na stromy se umístí ovoce podle druhu a havran na začátek hrací desky. Hráči se střídají v hodu barevnou kostkou. Podle toho, jaká barva jim padne, takové ovoce sbírají. V případě, že na kostce padne havran, posune se figurkou havrana vlíže k vrátkům. Pokud se dětem podaří sklidit všechno ovoce dříve, než havran vstoupí za vrátka, zvítězily. Tuto hru máme opravdu rádi, pro dvou až tříleté děti je absolutně perfektní. Herní materiál vyroben speciálně pro ruce malých dětí.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)