Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Dexter. 6. série



Autor: Jeffry P. Lindsay, Michael C. Hall
NKP-CNB: cba001-0932446
OKCZID: 128370820


Anotace

 

Už to začalo! V šesté sezóně dostane nejpopulárnější americký sériový vrah novou šanci žít… a zabíjet. Dexterův Temný pasažér je naživu a při síle, pořád dokáže držet ve stínu, pracovat i sám pečovat o syna. Se stínem Trinityho v zádech Dexterův život trochu zkomplikuje zjištění, že náboženství má řadu podob. Když se objeví tzv. Vrah soudného dne a dojde k bestiálním vraždám inspirovaným knihou Zjevení, vyrazí Dexter a s ním celé miamské oddělení vražd na lov netvora biblických rozměrů. Dokáže ho Dexter dopadnout dřív, než přijde konečná Apokalypsa? Nebo se mu tahle svatá šelma až příliš podobá?

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)