Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Fenomén Ordinace a Ulice : co vše jste společně prožili za 15 let vysílání : 120 stran pro milovníky seriálů



NKP-CNB: cba001-0943521
OKCZID: 128397796


Anotace

 

Společný projekt TV Nova a časopisu Tina přináší všem fanouškům Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice ve dvou částech přehled toho nejzajímavějšího, co se za dobu jejich vysílání odehrálo. Přední část je věnována seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Na jejich stránkách představíme 15 let života v Ordinaci, dějové okamžiky, osudové zvraty, seriálové stálice i hrdiny jednotlivých epizod, legendární scény, rozmotáme vztahové propletence a rozkryjeme zákeřné intriky. Nechybět budou ani postřehy herců o svých seriálových postavách, dále pak pohledy do zákulisí i rozhovory s tvůrci seriálu. Druhá část časopisu zavítá do seriálových rodin obyvatel legendární Ulice. Dočtete se, co společně členové rodin i jednotlivci prožívají, jak se vyvíjí jejich osudy, jaká rodinná dramata se odehrávají nejenom za dveřmi bytů. Poodhalíme lechtivé milostné scény, tajemství seriálových hrdinů. Připomeneme, komu odzvonily svatební zvony či jak šel čas s dětskými hrdiny Ulice. Společně s architektem vás vezmeme do zákulisí seriálu a prozradíme, jak se stavěla Ulice.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)