Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894072 obálek a 874508 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Paměťovky : prase v přestrojení



NKP-CNB: cba001-0986451
OKCZID: 128453358


Anotace

 

Paměťovky se zaměřují především na pracovní paměť (prostor, který uchovává všechny potřebné informace) a fluidní inteligenci (důležitou pro logické myšlení a řešení nových výzev). Hra Prase v přestrojení z edice Mozkovna obsahuje 54 karet zvířat (9 různých motivů po 6 kartách, 1 pravidla hry. Karetní série Paměťovky z edice chytrých her Mozkovna je chytrou volbou pro každého, kdo se chce zaměřit především na procvičení paměti a logického myšlení při řešení nezvyklých výzev. Hra se hodí nejen pro děti, ale i dospělé a zejména seniory. V krabičce najdete karty s originálními ilustracemi a jednoduchá pravidla, která mimo jiné představí svižnou a zábavnou herní mechaniku.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)