Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2896830 obálek a 875360 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Piano gefallt mir!. 9



NKP-CNB: cba001-1053934
OKCZID: 128536884


Anotace

 

Titul z oblíbené série PIANO Gefällt Mir!. Každý sešit této série Vám nabízí kolekci 50 známých melodií a písní populární hudby a filmu. Všechny skladby jsou napsány ve snadném aranžmá pro klavír. Notový zápis písniček je doplněný o akordové značky a většina skladeb také o text písní. 7 Rings A Million Dreams A Whiter Shade Of Pale Always Remember Us This Way Arcade Bad Liar Be Alright Bohemian Rhapsody City Of Stars Close To Me Cordula Grn Don?t Call Me Up Fading Footloose Friends Giant High Hopes Hold My Girl I Don't Care I Like Chopin In My Blood In My Mind La Cintura Let You Love Me Love Someone Nothing Breaks Like A Heart Open Your Heart Power Over Me Regenbogenfarben Sailing Señorita Shallow Shotgun So Am I Someone You Loved Somewhere My Love (Lara?s Theme) Speak Softly Love Speechless Sucker Suzanne Sweet But Psycho Thank You Vincent Waterloo We Are The Champions What About Me? Who Do You Love Why So Serious Yesterday Zusammen

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)