Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Principy potravinářských technologií a vody

Autor: Jiří Zajíc
NKP-CNB: cnb000028058
OKCZID: 128753989

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
Principy potravinářských technologií a vody: určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie. 1. vyd. Praha: SNTL, 1985. 169 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!