Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894094 obálek a 874519 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Teoretické základy konzervace potravin :celostátní vysokoškolská učebnice pro studenty vysokých škol chemickotechnologických, skupiny studijních oborů č. 29-24-8 Konzervace potravin a technologie masa



Autor: Kyzlink Vladimír
Rok: 1988
NKP-CNB: cnb000037475
OCLC Number: (OCoLC)39414420
OKCZID: 112638779
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KYZLINK, Vladimír. Teoretické základy konzervace potravin: celostátní vysokoškolská učebnice pro studenty vysokých škol chemickotechnologických, skupiny studijních oborů č. 29-24-8 Konzervace potravin a technologie masa. 1. vyd. Praha :, Bratislava: SNTL ;, Alfa, 1988. 511 s.


Anotace

 

Ucelený přehled metod konzervace potravin.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)