Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148379 obálek a 950243 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

Autor: Nestával, Antonín
Rok: 1969
NKP-CNB: cnb000133094
OCLC Number: (OCoLC)42126706
OCLC Number: (ocolc)42126706
OKCZID: 111293628
Vydání: 2. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
NESTÁVAL, Antonín a Jaroslava HAVLÍKOVÁ. Speciality české, moravské a slovenské kuchyně. 2. vyd. Praha: Merkur, 1969, 54 s.


Anotace

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení