Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2908541 obálek a 878499 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Potravinářská biochemie



Autor: Šícho, Vladislav
Rok: 1981
NKP-CNB: cnb000160970
OCLC Number: (OCoLC)40091455
OKCZID: 111281017
Vydání: 2., dopln. a přeprac. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŠÍCHO, Vladislav. Potravinářská biochemie. 2., dopln. a přeprac. vyd. Praha: SNTL, 1981. 360, [1] s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)