Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konzervování potravin v domácnostech

Autor: Balaštík Jaroslav
Rok: 1964
NKP-CNB: cnb000247943
OCLC Number: (OCoLC)42133444
OCLC Number: (ocolc)42133444
OKCZID: 112680430
Vydání: 2., přeprac. a dopln. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BALAŠTÍK, Jaroslav. Konzervování potravin v domácnostech. 2., přeprac. a dopln. vyd. Ilustroval Ivan URBÁNEK. Praha: SZN, 1964. Rostlinná výroba.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Po úvodních kapitolách o všeobecných zásadách pro konzervování potravin přináší příručka podrobné návody a pokyny k domácí výrobě nejrůznějších druhů konzerv z ovoce, zeleniny, masa a hub. Zahrnuje přípravu surovin, pracovní postupy a metody a zmiňuje se i o správném uskladnění konzervovaných potravin.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení