Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha: užitečné rady pro hoteliery, restaubatéry [sic], číšníky, kuchaře, jakož i všecky ostatní při hostinství zaměstnané

Autor: Stab, William a Fricke, Bedřich
Rok: 1911
NKP-CNB: cnb000345999
OKCZID: 115334164

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
STAB, William a FRICKE, Bedřich, ed. Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha: užitečné rady pro hoteliery, restaubatéry [sic], číšníky, kuchaře, jakož i všecky ostatní při hostinství zaměstnané. V Praze: I.L. Kober, 1911. 140, 1 s.

Digitální objekty

(dostupné online komukoliv)
(dostupné online komukoliv)

Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!