Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konservační metody : základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny



Autor: Vladimír Kyzlink
NKP-CNB: cnb000402490
OKCZID: 128689216

Citace (dle ČSN ISO 690):
KYZLINK, Vladimír. Konservační metody: základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny. 1. vyd. Praha: Průmyslové vydavatelství, 1951. 296 s. Knižnice potravinářského průmyslu, svazek 33.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)