Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147189 obálek a 949774 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

Autor: Nestával Antonín
Rok: 1967
NKP-CNB: cnb000423408
OCLC Number: (OCoLC)42157055
OCLC Number: (ocolc)42157055
OKCZID: 111767240
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
NESTÁVAL, Antonín a Jaroslava HAVLÍKOVÁ. Speciality české, moravské a slovenské kuchyně. 1. vyd. Praha: Merkur, 1967, 54 s. Obchod a spotřebitel.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Dostupné zdroje

Napište na knížku první komentář!