Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2910945 obálek a 880058 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Ovoce a zelenina ve skle :288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů



Autor: Havelková Marie
Rok: 1971
NKP-CNB: cnb000430634
OCLC Number: (OCoLC)42152350
OKCZID: 111825926
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HAVELKOVÁ, Marie. Ovoce a zelenina ve skle: 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 1. vyd. Praha: Merkur, 1971, 173 s.


Anotace

 

Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)