Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907389 obálek a 877850 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chladicí technika v potravinářství



Autor: Ibl, Vladimír
Rok: 1971
NKP-CNB: cnb000431347
OCLC Number: (OCoLC)42171583
OKCZID: 128524508

Citace (dle ČSN ISO 690):
IBL, Vladimír. Chladicí technika v potravinářství. 1. vyd. Praha: SNTL, 1971. 451 s. Řada strojírenské literatury.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

V sedmi oddílech je věnována pozornost technologickým datům, chlazení při výrobě potravin a nápojů, zařízením pro zmrazování a dlouhodobé skladování potravinových zásob, výrobnímu komplexu pro získání ledu a zmrzliny, aparatuře na sušení mrazovou sublimací ve vakuu a systému balení a distribuce výrobků. Ve výkladu jsou zdůrazněny ekonomické zřetele.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)