Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Všeobecná a mlékařská mikrobiologie pro průmyslové školy mlékárenské | ||
Autor: Čestmír Olšanský AnotacePo úvodní kapitole podávající nástin dějin mikrobiologie následuje výklad o tvaru a fyziologii mikroorganismů, o vlivu vnějších činitelů na mikroorganismy, o všeobecné patogenní mikrobiologii, o boji proti mikrobům, o mikrobiologické metodice, o systematice mikroorganismů, o mlékařské mikrobiologii, o mikrobiologii mléčných fermentativních nápojů, o mikrobiologii výroby másla a zrání sýrů, o zužitkování syrovátky, o mikrobiologii vody, o hygieně a sanitaci v mlékárnách. Zdroj anotace: NKP |