Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3143922 obálek a 948809 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky

Autor: Slanina Miroslav
Rok: 1969
NKP-CNB: cnb000450097
OCLC Number: (OCoLC)18128964
OCLC Number: (ocolc)18128964
OKCZID: 113327144

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
SLANINA, Miroslav. Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky. Praha: Merkur, 1969. 343, [2] s. Knižnice pohostinství a cestovního ruchu.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Slovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranitgramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení