Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol : Učeb. obor číšník-servírka



Autor: Josef Vnouček, Jiří Stropnický
NKP-CNB: cnb000459749
OCLC Number: (OCoLC)42096013
OKCZID: 128738928

Citace (dle ČSN ISO 690):
VNOUČEK, Josef. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol: Učeb. obor číšník-servírka. 4., upravené vyd. Praha: SPN, 1977. 175, [1] s. Učebnice odb. učilišť a učňovských škol.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)