Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby)



Autor: Kott Vladimír
Rok: 1977
NKP-CNB: cnb000460895
OCLC Number: (OCoLC)42128841
OKCZID: 113189694
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KOTT, Vladimír. Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti (ovoce, zelenina, houby). 1. vyd. Praha: SZN, 1977. 266, 5 s. Rostlinná výroba.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů,povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)