Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Receptury studených pokrmů

Autor: Krupička Jiří
Rok: 1976
NKP-CNB: cnb000471695
OCLC Number: (OCoLC)3237914
OCLC Number: (ocolc)3237914
OKCZID: 111450774
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KRUPIČKA, Jiří, Miroslav ČERNÝ a František ZVOLSKÝ. Receptury studených pokrmů. 1. vyd. Praha: Merkur, 1976.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení