Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Flambování a dochucování pokrmů



Autor: Srkala Antonín
Rok: 1976
NKP-CNB: cnb000472641
OCLC Number: (OCoLC)42115815
OKCZID: 112376834
Vydání: 2. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SRKALA, Antonín. Flambování a dochucování pokrmů. 2. vyd. Praha: Merkur, 1976. 77, [1] s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)