Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2911519 obálek a 880412 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Co máme vědět o přípravě pokrmů: technologie přípravy jídel



Autor: Klimentová, Maryna a Halačka, Karel
Rok: 1957
NKP-CNB: cnb000511532
OCLC Number: (OCoLC)85318337
OKCZID: 128314797

Citace (dle ČSN ISO 690):
KLIMENTOVÁ, Maryna. Co máme vědět o přípravě pokrmů: technologie přípravy jídel. 2. vyd., v SZdN 1. vyd. Praha: SZdN, 1957. 380 s., [90] s. obr. příl.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)