Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147990 obálek a 950128 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti

Autor: Adámek Karel
Rok: 1958
NKP-CNB: cnb000512873
OCLC Number: (OCoLC)85320479
OCLC Number: (ocolc)85320479
OKCZID: 112339080
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
ADÁMEK, Karel, Miroslav SMOTLACHA a Vladimír PREININGER. Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti: Určeno pracovníkům v záv. jídelnách, restauracích, dietních a nemocničních kuchyních, zaměstnancům v obchodech s potravinami a učeb. pomůcka pro


Anotace

Brožura seznamuje s výrobou zmrazených potravin a podává návod, jak s nimi zacházet v prodejnách, domácnostech a v podnicích pro společné stravování.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení