Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technika uchování potravin



Rok: 1977
NKP-CNB: cnb000523432
OCLC Number: (OCoLC)42128859
OKCZID: 111293803
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Technika uchování potravin. 1. vyd. Praha: SNTL, 1977. 261, [1] s. Řada polytechn. literatury, Sv. 82.


Anotace

 

Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)