Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy potravinářského zbožíznalství :Určeno pracovníkům v potravinářství, obchodech, v podnicích společ. stravování a posl. odb. škol /

NKP-CNB: cnb000603605
OCLC Number: 85465844
OKCZID: 128445845

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
Základy potravinářského zbožíznalství: Určeno pracovníkům v potravinářství, obchodech, v podnicích společ. stravování a posl. odb. škol. 1. vyd. Praha: SNTL, 1961. 547, [1] s. Řada potrav. lit..


Anotace

Vlastnosti, složení, tržní druhy, údaje o pěstování a výrobě s popisem vad a hodnocení všech běžných potravin, poživatin a pochutin.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Přidat komentář a hodnocení