Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
NKP-CNB: cnb000603605
OCLC Number: 85465844
OKCZID: 128445845
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
Základy potravinářského zbožíznalství: Určeno pracovníkům v potravinářství, obchodech, v podnicích společ. stravování a posl. odb. škol. 1. vyd. Praha: SNTL, 1961. 547, [1] s. Řada potrav. lit..
Vlastnosti, složení, tržní druhy, údaje o pěstování a výrobě s popisem vad a hodnocení všech běžných potravin, poživatin a pochutin.
Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze