Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Králičí maso v české kuchyni: úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu



Autor: Stelzerová, Milča
Rok: 1945
NKP-CNB: cnb000664830
OCLC Number: (OCoLC)85415294
OKCZID: 128523009

Citace (dle ČSN ISO 690):
STELZEROVÁ, Milča. Králičí maso v české kuchyni: úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu. 2., rozšíř. vyd. V Plzni: Theodor Mareš, 1945. 16, [2] s. Marešovy příručky, sv. 12.


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)