Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd



Autor: Kejřová, Anuše
Rok: 1935
NKP-CNB: cnb000706871
OCLC Number: (OCoLC)85407581
OKCZID: 128522659

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
KEJŘOVÁ, Anuše. Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd. Hradec Králové: St. Kuchař, [1935]. 95, [I] s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné online komukoliv)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)