Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

nbn=cnb000722895



NKP-CNB: cnb000722895
OKCZID: 114166177

Citace (dle ČSN ISO 690):
POKORNÝ, Vladimír. Pekařská mikrobiologie a biochemie. 1. vyd. Praha: SNTL, 1956. 163 s. Řada potravinářské literatury.


Anotace

 

Kniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)