Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků



Autor: František Musil
NKP-CNB: cnb000724534
OCLC Number: 85455519
OKCZID: 128428462

Citace (dle ČSN ISO 690):
MUSIL, František. Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků: určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách. 1. vyd. Praha: SNTL, 1956. 67 s. Řada potravinářské literatury.


Anotace

 

Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)