Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909513 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Povšechné sýrařství: stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých. Zpracování mléka, výroba tvarohu. Pojednání o mikroorganismech a plísních, syřidlech a jich účinku, jakož i sýření



Autor: Rosam, Antonín
Rok: 1911
NKP-CNB: cnb000898141
OKCZID: 128856579

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
ROSAM, Antonín. Povšechné sýrařství: Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích. Praha: A. Reinwart, [1911]. 40 s. Hospodářská knih., 60.


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)