Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

Autor: Kašpárek, Theodor
Rok: 1921
NKP-CNB: cnb001105498
OKCZID: 128373148

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
KAŠPÁREK, Theodor. Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny. Praha: J. Otto, 1921. 16 s. Lidové rozpravy lékařské, Čís. 156.

Digitální objekty

(dostupné online komukoliv)

Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!