Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905425 obálek a 876560 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Anleitung zum Mästen des Rindviehes, der Schafe, Schweine, Gänse, Hühner und Truthühner: nebst einem Anhange über die Räucherungsart des Hamburger Rindfleisches, des Westphälischen Schinken und de Pommerschen Gänsebrüste | ||||
Autor: Seibt, Anton Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): SEIBT, Anton. Anleitung zum Mästen des Rindviehes, der Schafe, Schweine, Gänse, Hühner und Truthühner: nebst einem Anhange über die Räucherungsart des Hamburger Rindfleisches, des Westphälischen Schinken und de Pommerschen Gänsebrüste. Prag: J.G. Calve'sche Buchhandlung, 1831. 94 s. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |