Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894108 obálek a 874519 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zásady dietního stravování :Správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování



Autor: Doberský Přemysl
Rok: 1962
NKP-CNB: cnb000518517
OCLC Number: (OCoLC)14552713
OKCZID: 111852398
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
DOBERSKÝ, Přemysl. Zásady dietního stravování: správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování. 1. vyd. Praha: Vydav. obchodu, 1962. 81, [1] s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Příručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)