Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně



Autor: Nestával, Antonín a Havlíková, Jaroslava
Rok: 1970
NKP-CNB: cnb000495687
OCLC Number: (OCoLC)42127569
OKCZID: 112096946
Vydání: 3. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
NESTÁVAL, Antonín. Speciality české, moravské a slovenské kuchyně. 3. vyd. Praha: Merkur, 1970. 54 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna



Anotace

 

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)